- Om Linnéa -

Hej!

Innan jag började utbilda mig till samtalscoach, jobbade jag som lärare i M Å N G A år. Jag brann för de svaga och nedtryckta, kanske hade med min egna bakgrund att göra.

Skolan var inget för mig. De så kallade klasskompisarna retade mig och kallade mig fula saker. Med tiden försvann min självkänsla. Jag gick alltid ensam runt skolgården och höll mig på min kant för ”att inte vara i vägen.” Tiden gick och jag med den, mobbningen fortsatte i högstadiet och sedan i vuxenlivet. Men idag är jag en stark kvinna som man inte trampar ner.

När jag jobbade som lärare kunde jag se i elevernas ögon och kroppsspråk när de mådde dåligt, för på samma sätt var det för mig som barn. Det skar i mitt hjärta att se detta på skolgården.

Ju mer åren gick fick jag en samlad barnaskara som var runt om mig för att de ville få ”den där” lilla extra kramen, få någon som lyssnade på de, få någon som gav de tryggheten som ingen annan gav och få kärleken som de aldrig fick hemifrån. 

Jag fanns för de och de fanns för mig, genom att de visad sin uppskattning, att jag var där för de nästan 24/7. Tänk vad en kram kan ge till ett barn som aldrig får en kram.

Ett vänligt ord som är mer tröstande än inget alls. Jag pratade i tid och otid med de oavsett ifall jag hade tid eller inte som lärare.

DE VAR MIN PRIO NUMMER 1.

Varför undrar du….Jo, för jag vill ge det jag aldrig fick i skolan och det var…..

  • TRYGGHET
  • KÄRLEK
  • OMTANKE

Att GE det ANDRA GLÖMMER BORT…..

Det jag insåg under alla år som lärare var att många elever ”faller” mellan stolarna för att de inte fick den rätta hjälpen. Jag grät inombords av det jag såg. Livet är och var inte rättvis som många rektorer påstod.

Men läraryrket gav mig många insikter och många härliga möten med olika personligheter. Jag lärde mig något nytt nästan varje dag. Det var skratt och gråt fast ett givande jobb men jag kände mer och mer att jag ville göra något annat än bara vara i ekorrhjulet.

Jag utbildade mig till samtalscoach och startade upp ett företag, som riktar in sig på att hjälpa människor, att börja må bättre både mentalt och själsligt.

Tänk att få ha äran att coacha människor. Se deras drivkraft, hitta sin väg genom livet, det är magiskt.

Ett annat brinnande intresse är att hjälpa företag att utmana sig själva, till att bli ännu bättre. Att gräva fram den där lilla gnistan som slocknat till att börja brinna igen. Känna glädjen och inspirationen som man en gång hade när man startade upp sitt företag. 

Genom att bearbeta det vi har svårt att ta oss ur, så kan vi även hitta vår inre balans som vi alla behöver, för att må bättre. Jag jobbar gärna med dig och ger dig verktygen som kan föra dig närmare till ditt mål.

Jag designar egna tryck med text på kläder, designar örhängen, halsband m.m. Är du nyfiken?

Kom in och beställ på fliken –  ”Zoltecs”.

Texterna är dedikerade till de som kämpar och försöker ta sig igenom eller gått igenom en tuff period av sitt liv.

Ni är varmt välkomna, att hälsa på mina internetsidor, där jag ger råd;

Facebook: https://www.facebook.com/zoltecs.se/

TikTok: @inreresa_livibalans

Instagram: https://www.instagram.com/samtalsoachospirituellvagledng/?hl=sv 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/linn%C3%A9a-%C3%A5gren-3abb42231/

Har ni fler frågor är det bara att kontakta mig via mail;

livscoachenzoltecs@gmail.com

Med vänliga hälsningar

Linnéa Ågren, CEO och grundare för Zoltecs